Vad gör jag för pengarna ni donerar?

Detta meddelande fick jag av en besökare:

 

Hej Jakob, vad gör du egentligen för pengarna du får in?

 

Projektet är väldigt nystartat, än så länge har pengarna jag fått in för medlemmarna gått till distributionskostnader för att driva hemsidan. Så småningom är det tänkt att jag ska kunna erbjuda gratis föreläsningar till skolor och företag. Och på så vis sprida kunskap. Därefter ska jag starta en stiftelse dit utsatta ungdomar kan vända sig. En stiftelse där ungdomar hjälper varandra naturligtvis med stöd från vuxna människor. Med målet om att en dag öppna ett eget behandlingshem för utsatta ungdomar.

 

Självklart skulle jag aldrig få för mig att stoppa en endaste slant av det som ni bidrar med i egen ficka. Alla pengar som doneras till projektet kommer in på ett separat konto. Om ni vill kan ni begära kvitton för de tjänster jag beställt till projektet. Det har du som medlem rätt till på så vis är du försäkrad om att dina pengar går till ett bra ändamål.

 

Men som jag nämnt tidigare, jag kan inte boka in så många föreläsningar eftersom som det kostar pengar! Och projektet är relativt nystartat.

 

Vänliga hälsningar

 

Jakob Lindén

 

Har ni fler frågor eller vänligen kontakta

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln