Varenda människa har en unik historia att berätta och dela

Jag får dagligen in ett dussintal mail från människor både vuxna och ungdomar (några av dessa har jag i samråd med personen valt att publicera på hemsidan).

 

Det är enormt många människor som vill berätta saker för mig. Viktiga saker oftast om mobbning men inte bara om mobbning utan också om missförhållanden rent allmänt.

 

Ibland är historierna inte helt olika varandra, en skola eller arbetsgivare som inte agerar mot kränkningar. Slag, sparkar, spottloskor och fula ord. En chef som kränker, en lärare som kränker eller oftast en jämnårig arbetskollega som kränker. Vuxna människor som stänger ögonen för något av det värsta ett barn kan råka ut för!

 

Många av de personer som skriver till mig bär på en djup frustration inom sig. En frustration och historia som jag i vissa delar kan känna i gen mig i. Men långt ifrån alla, för det jag vill komma till är att varenda historia jag under hösten läst har varit unik och otroligt gripande för mig.
Jag säger bara en sak: - besökare sluta aldrig skicka in det ni upplevt, er historia har ett unikt värde och kan förhoppningsvis hjälpa andra människor.

 

Tusen tack för det jag har fått läsa under hösten och att ni vågat dela det med  en annan människa. Även om det inte direkt värmer så berör det och man känner att man måste agera!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln