Hat sprider hat

Kvällens kalla fakta i går 16/11, visade hur en människa som börjat livet så bra slutade sitt liv i total fördärvelse och katastrof.


Hur kunde egentligen detta illdåd hända och choka en hel nation?


Taimour skildras i sin uppväxt som en artig, trevlig och mycket ambitiös pojke. Men någonting hände under Taimours resa till vuxenvärlden och det Svenska samhället. När Taimour började gymnasiet förvärrades Taimours självbild till följd av rasistiska på hopp. Taimour ville nu vara en "orubbad" och farlig flockledare. Ingen fick säga emot Taimour!


En sommardag i början av juni är det skolavslutning. Taimour hade nu ordnat upp sitt liv till de bättre. Men ett gäng "skinhead" skriker ut orden av hat som fullständigt knäckte Taimour. 


- Åk hem till ditt land, du är inte välkommen här och du kommer aldrig, aldrig någonsin att kunna bli svensk


Taimour lämnar Sverige för en resa till England. Där kommer han att studera islam, eftersom imamen i församlingen fördömer Taimours åsikter söker sig Taimour till en liten grupp extremister. Taimour känner uppenbarligen en samhörighet i gruppen. Orden som förkrossade Taimour, den där juni dagen har resulterat i någonting. Taimour hatar väst!


Taimour utför Sveriges första terrordåd den 11 december 2010. Tyvärr ser vi hur hatet fortsätter att öka och okunskapen är stor. Faktum är att vem som helst kan utföra ett illdåd var som helst och när som helst. Extremister har egentligen ingen politisk hållning. Hat förekommer både på höger och vänster kanten. Samhället måste snabbt och tidigt fånga upp och hjälpa individer som hatar oavsett om de är svarta eller vita!


Mitt budskap till er som läser detta är att: sprida kunskap till era barn. Kunskap ger grunden till en stabil och bra uppväxt, där resultatet blir nyfikenhet till det som vi inte vet. I stället för fruktan och viljan att besegra det som är okänt.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln